Дизайн

Това е нова услуга, която предлагаме отскоро. Дизайн на лога, шапки, тениски, флаери и визитки.

Вече имаме над година и половина опит с Autodesk 3ds max, което за по-незапознатите ще рече, че можем да моделираме компютърни игри, да направим дизайн на телевизиони реклами и да създадем интериорни дизайни например.

Запитване за дизайн
Изберете файлове, които искате да прикачитеМожете да качите до 10 файла

За да създадете добър дизайн на каквото и да е, ви е необходим опит, добро око, което да оценява правилно цветовете и умението да работите с правилните програми. Ние притежаваме всичко това, заради това при нас ще откриете дизайн на лога, дизайн на тениски, шапки, шалове, текстил, дизайн на флаери и на визитки.

Защо ви е необходим добър дизайн на лого?

Ако се огледате около вас, където и да се намирате в момента, покрай вас ще откриете поне 10 различни лога. Те са вградени в нашата култура и начин на живот. Влияят на решенията ни, комуникират с клиентите на бранда и представляват ценностите на компанията.

Основната роля на логото е да идентифицира бранда. Запомнете това, тъй като то има предимство пред всички други съвети, които някога ще чуете. Идентификацията е това, което наистина има значение и ще ви различи от конкуренцията. Тенденциите идват и си отиват, инструментите и техниките за проектиране ще се развиват, това, което възприемаме като едно лого, може дори драстично да се промени с времето, но за цяла вечност най-важната цел на логото винаги ще си остава това – да идентифицира бизнеса.

Това означава, че като дизайнер (или собственик на бизнес), преди да работите върху каквито и да било идеи, трябва да разберете напълно средата, в която логото ще се вижда. Кои са конкурентите на марката ви и как изглеждат? Какви цветове и символи вече използва установената конкуренция? Как може бизнесът ви да се откроява от тълпата?

Дизайнът на лого е стратегически инструмент – не е изкуство. Нашата роля ще е да проектираме нещо красиво, но по-важното нещо, което би допаднало на аудиторията на бизнеса ви. Самият външен вид на логото трябва да остане на втори план, пред неговото лесно разчитане и свързаност с бранда ви. Дизайнерите често се стремят да изпълнят едно лого със смисъл от самото начало, но това не е необходимо – фокусът трябва да бъде върху идентификацията. Всяко значение или асоциация ще дойде с времето чрез взаимодействие с логото.

Когато си представяте бизнес в съзнанието си, често веднага си представяте логото, било то златните арки на известна компания за бързо хранене или ябълката с отхапана хапка, представляваща една от любимите ми технологични марки. По същия начин, когато видите лого, с което сте запознати, веднага ще го свържете с вашите спомени, преживявания и взаимодействия с марката. Добре проектираното лого ще бъде запомнящо се, помагайки на клиентите да запомнят марката. Формите и цветовете са по-лесни за обработка и запомняне от човешкия мозък, отколкото думите. Това означава, че ако самоличността е уникална на пазара, е лесно да намерите и идентифицирате компанията отново, за да закупите нейните услуги и да препоръчате на приятели.

Дизайнът на лого ще влияе върху решението за покупка. Като просто погледнем едно лого, ние веднага направим преценка и ще възприемем бизнес, продукт или услуга по определен начин. Ако смятаме, че една компания изглежда твърде скъпа, твърде корпоративна, твърде забавна или твърде радикална, ние ще я избегнем. По същия начин, ако логото (и свързаната идентичност на марката) изглежда като типа компания, продукти или услуга, които търсим и желаем да бъдем свързани с тях, ние активно ще се ангажираме с компанията и ще купуваме нейните продукти и услуги. Ето защо е важно логото да представя правилно бизнеса, тъй като искате да привлечете правилната аудитория. Логото формира очакванията на компанията и ако не успее да ги отговори или ако бизнесът привлече грешните хора, нещата ще започнат да вървят надолу – загуба на време и пари в обслужване на хора, които няма да станат клиенти, и потенциално лоши отзиви от разочаровани клиенти… правилното лого има значение.

Защо може да ви е необходим добър дизайн на тениска или текстил?

Единственото облекло, което никога не излиза от тенденцията, е „тениската“. Независимо дали става въпрос за графична тениска, обикновена тениска с големи размери или тениска по тялото, те винаги са управлявали тенденцията и са харесвани от хора от всички възрастови групи. Ако погледнете последните доклади, ще научите, че тенденцията за персонализиран дизайн на тениски е нараснала неимоверно през последните няколко години. Глобалният пазар на индустрията за печат на тениски по поръчка се очаква да премине 10 милиарда щатски долара до 2025 г. Сигурно сте виждали, че много знаменитости ги носят, за да разпространят социалното послание или да наложат тенденция.

Причините защо да искате персонализирани тениски може да бъдат най-разнообразни. Те могат да бъдат добавени като подаръци за екипа ви, за да може да постигнете някакво сплотяване или пък да ги изпратите на клиентите ви, за да подсилите лоялността им. При всяко положение брандингът чрез тениски е мощен инструмент, който може да ви донесе редица позитиви, ако ни се доверите на нас, да направим дизайна им.

Дизайн на флаери и визитки

Визитните картички може да са най-малкото нещо върху което някога ще напечатате логото си. Но те могат да окажат най-голямо влияние върху успеха на вашата компания, дори в свят, доминиран от цифрови технологии. Получавали ли сте някога визитна картичка, която е скучна или с лош дизайн? И двете могат да развалят първото впечатление и да накарат хората във вашата мрежа да избягват да правят бизнес с вас.

Визитките не трябва да са скучни! Всъщност те могат да включват забавни дизайни и цветове, като същевременно са и професионални. Включването на забавен и личен щрих в дизайна на вашата визитна картичка може да ви направи незабравими, като същевременно и се откроявате сред останалите. Ние ще проектираме вашата визитка така че да подчертава всичко, което олицетворява бизнеса ви.

Флаерите пък са пряка комуникация с клиентите ви. Не можете да си позволите да раздавате рекламни материали, които са с лош дизайн. Освен красиви обаче, те трябва да бъдат и достатъчно информативни и то по такъв начин, че да не отегчат клиента и той да приеме и запомни най-важната информация. На тях трябва ясно да се отличава вашия бранд, датата и мястото на събитието, за което са създадени флаерите. Не забравяйте тези подробности, докато се фокусирате върху дизайна. Най-добре е обаче да оставите нас, професионалистите да се погрижим за тези подробности, за да извлечете максималното от кампанията, която планирате. Ние ще изработим вашите флаери достатъчно красиви и функционални, за да си постигнете набелязаните цели.