Писане

Пишем на български, руски, английски, немски и румънски предимно (но не само). Създаваме уникално съдържание за вашите проекти.
Пишем на български, руски, английски, немски и румънски предимно (но не само). Създаваме уникално съдържание за вашите проекти. Независимо от целта и темата. От нас качество и бързина. От вас заплащането.
Цените започват от 4.50 лв на 100 думи.
Запитване за писане
Изберете файлове, които искате да прикачитеМожете да качите до 10 файла

Фразата „Съдържанието е цар“ се превърна в поговорка за дигиталния маркетинг с причина. Сега нека започнем от основата и постепенно да видим как се отразява писането на уникални текстове на онлайн маркетинга.

Ако искате да създадете уебсайт, бихте искали той да бъде забелязан. За това също бихте искали да се класирате високо в резултатите на Google. Това означава, че SEO на вашия уебсайт се нуждае от внимание. Разбира се, можете просто да използвате произволни ключови думи, но ако те не са подходящи, ви очаква наказание от търсачките или в най-добрия случай, да бъдете поставени на 5-6 страница, до която никой не стига.

Най-редно е да използвате ключови думи, подходящи за съдържанието и вашия бизнес. Ако и другите аспекти от оптимизацията ви са приемливи, то уебсайтът ви непременно ще се класира напред.

Уникалните текстове и правилните ключови думи позволяват на аудиторията да ви открие и да купи продукта ви или услугата. Ще подчертаем причините, поради които писменото съдържание е необходимо и как то влияе на стойността на марката на бизнеса.

Дизайнът и маркетингът са скучни, ако липсват думите.

Кой трябва да каже за какво служи вашия продукт и как работи?

Уникалното писмено съдържание има потенциала да продава, ако е написано остроумно. Но това не се прави лесно. Значението на писането на съдържание за уебсайтове не се изразява само в това да е атрактивно, то трябва и да е SEO насочено. Тоест абсолютно излишно е даден текст да бъде твърде атрактивен, но нито веднъж да не споменава важните ключови думи от вашия бранш. Така изобщо няма да се класирате напред и ще останете разочаровани.

Заради това винаги се доверявайте на специалисти как се изгражда един SEO текст и какво трябва да включва.

Съдържанието трябва да покаже бизнес целта ви

Първо и най-важно нещо е писането на съдържание за уебсайта ви да помогне да се изясни целта на сайта. Бизнес целта ви трябва да бъде ясно обяснена на аудиторията ви. Разбира се, един страхотен дизайн, съчетан с думи, които съобщават целта, кара читателите да се свържат с вас е най-добрия избор. Ако думите са достатъчно умни, ще продавате успешно. Това е основното значение на писането на съдържание на уебсайтове – да се опише целта на бизнеса.

Уникалният дълъг текст ще ви класира по-напред от конкуренцията

Това е всичко, което трябва да знаете за дългите текстове. Специалистите копирайтъри имат начини да направят текста структуриран по определен начин, за да бъде харесан от google, тьй като това е крайната цел.

За да бъде един сайт забелязван той трябва да премине отвъд простото присъствие в социалните медии и да се обърнете към резултатите в Google. За това трябва постоянно да публикувате уникално съдържание на вашия сайт – блогове за уебсайтове, електронни книги, инфографики и всякакъв вид писмено съдържание. Блог статиите, преди всичко, ще поддържат пълноценното ви SEO. Последните форми на писане биха ви помогнали да генерирате потенциални клиенти и следователно да превърнете потенциалните си клиенти в купувачи.

Блогът повишава оптимизацията, тъй като качествените статии с подходящи ключови думи помагат за класирането на страниците. Това, което другите електронни книги и връзки правят, е да насочват читателите да знаят повече и следователно да намерят стойност на вашия сайт. Ако намерят стойност, времето на пребиваване се увеличава, като по този начин се използва за увеличаване на авторитета на страницата. И това е фактор, който допринася за доброто класиране в Google.

Блоговете на уебсайтове се наричат ​​Маркетинг на съдържанието, който помага за задържане на аудиторията чрез предлагане на информация, в която те намират стойност. Ето защо толкова много фирми започват да формират образователно съдържание, което би било полезно за клиентите. Ако намерят, че си струва, вероятно ще останат и ще научат повече.

Освен това Google идентифицира качественото писане и дали е подходящо за вашата бизнес ниша. Възможен е по-висок ранг, ако отговаря на критериите на алгоритъма. Тези критерии ги знаят хората, които се занимават с копирайтинг, така че не се опитвайте да го правите сами, за да не навредите в крайна сметка на класирането ви.

Действа като глас на вашата марка

Трябва да комуникирате с вашите клиенти по всички възможни канали. Добре написаното и полезно съдържание на уебсайта трябва да бъде споделено навсякъде. Само така ще привлечете трафик към уебсайта ви. Чрез рекламни промоции в социалните медии, копия в социални медии, органични промоции, седмични бюлетини можете да насочвате трафика към уебсайта ви и да конвертирате.

Плюс това, ако имате достатъчно потенциални клиенти, можете да започнете имейл маркетинг! Планирайте ежедневните си бюлетини, за да достигнете до вашите потенциални клиенти.

Не забравяйте, че с умните думи идват и умните клиенти. Писането на съдържание за уебсайта ви е интелигентен маркетингов инструмент.

Страхотното съдържание печели качествени обратни връзки

За да класирате уеб страница, е важно да изградите авторитет. Имате нужда от поне 3 неща за начало, за да се класирате добре: Качествено съдържание с подходящи целеви ключови думи, SEO оптимизиране на заглавието и мета данни и качествени препратки.

Качествените обратни връзки са, когато други подходящи и надеждни уебсайтове, предимно от същата ниша като вас, слагат линк към вашия уебсайт. По този начин уебсайтът придобива авторитет, който помага за цялостното класиране в резултатите на Google.

За тази цел съдържанието на уебсайта трябва да бъде с високо качество, такова, което читателите намират за ценно. Само тогава други подобни уебсайтове ще го разпознаят и ще сложат връзка, като по този начин ще създадат интелигентен авторитет на домейна.

Интелигентното съдържание печели социално утвърждаване

За да направите социално присъствие от значение, думите играят основна роля. Изкуството да се предава послание чрез кратки и ясни думи има голямо влияние.

Например реклами в социалните медии. Дори и да направите видео, снимките и кратките клипове няма да ги накарат да разберат за какво става въпрос. Думите обаче ще изпълнят тази мисия.

Ако се направи добре, можете да създадете свое собствено социално присъствие, което аудиторията ви намира за достоверно. Какво следва? Постоянни посещения на вашия сайт. И това увеличава обхвата и потенциала за превръщането им в купувачи.

Защо писането за SEO е важно?

SEO писането или така наречения копирайтинг се прави, за да помогне на съдържанието да се класира по-добре в Google. Ако съдържанието не е оптимизирано, то ще се върне няколко страници назад при търсене. И защо е толкова важно да попаднете на тази първа страница? Защото хората не губят време да проверяват след нея, останалите резултати в Google.

На първия резултат на първата страница се клика от повече от 28% от хората, извършващи търсене. След този първи резултат процентите намаляват с всяко място на страницата. Така че трябва вашият сайт да бъде един от първите резултати, които хората виждат.

Писането за SEO е важно, защото това е маркетингова техника, която продължава да работи през целия живот на вашия уебсайт. Много хора се справят добре с PPC рекламата, но ако спрат да плащат за тази реклама, тя вече не носи трафик. Доброто SEO съдържание продължава да работи за вашия уебсайт, независимо какво друго правите, за да рекламирате сайта си.