Преразказ

Предоставяте ни текст, който искате да променим. Да го направим с висока уникалност като запазим смисъла му. Няма проблеми.

Темата няма значение. Отново ще действаме бързо без това да е за сметка на качеството. Цените ни стартират от 4.50 лв на 100 думи.

Запитване за преразказ
Изберете файлове, които искате да прикачитеМожете да качите до 10 файла

Собствениците на малък и среден бизнес са склонни да се сблъскват с проблема колко е идеалния брой думи за писменото им съдържание на техния уебсайт или блог. Данните от последните пет години показват постоянно нарастване на дължината на публикуваните публикации. И изглежда, че промяната се случва за добро.

През 2017 г. например средната дължина на една статия е някъде между 500 и 1000 думи, като по-малко от 10% от блогърите инвестират в статии с дълга форма (2500+ думи). Но докато данните показват, че дългосрочното съдържание се представя по-добре в днешния дигитален маркетингов пейзаж, можем да заключим, че търговците просто трябва да пишат повече през 2021 г. Те трябва да научат кога и как да инвестират в дълго съдържание за да се извлече най-доброто от него, без да се губят ресурси за материал под пара, който не прави нищо.

И така, как можете да извлечете максимума от вашите платформи за дигитално разпространение с дългосрочно съдържание, което вълнува читателите и дава резултати? Това ръководство разглежда всичко, което трябва да знаете, преди да започнете да превръщате дългата форма преразказ в неразделна част от вашата стратегия за дигитален маркетинг.

Защото преразказа върши страхотна работа, само ако е уникално съдържание

Въпреки че дефинирането на дълго съдържание може да е предизвикателство, идентифицирането на предимствата му е всичко друго. Някой вече е написал това, което вие се опитвате да разкажете на вашата аудитория. Свържете се с нас и ние ще го преразкажем, преведем, коригираме и тн.  Изследванията показват отново и отново, че добре написаното (и добре проучени) съдържание предлага множество предимства, заради Google и заради аудиторията ви.

Оптимизацията

Едно от най-значимите предимства, които отключвате, когато публикувате дълъг преразказ съдържание на уебсайта си, е, че ви помага да увеличите видимостта му в Google. Най-просто казано, по-дългият текст на статията позволява по-добра оптимизация за търсачки, като ви дава възможност да:

  • Наложите марката си
  • Оптимизирайте ключовите ви думи
  • Увеличете четимостта
  • Спечелите нови позицията в Google

Разбира се, можете да правите всички тези неща и с кратки статии, но бавно и неефективно. Изследванията обаче показват, че средният брой думи за резултати на първа страница в Google достига 1447 думи, което доказва, че отделянето на време за създаване на дългосрочно съдържание се отплаща по отношение на SEO.

Създайте си авторитет чрез преразказано качествено съдържание

Инвестирането във висококачествено съдържание е доказано, че е един от най-добрите начини да позиционирате марката си като авторитет във вашата област. Като фокусирате усилията ви върху задълбочено съдържание, вие ефективно споделяте вашите прозрения и ноу-хау с членове на аудиторията, които търсят стойност. Дори и да е преразказано, то все пак е на вашия сайт и носи вашата уникалност като бранд.

Привидно безкрайната верига от актуализации на търсачките бавно придвижи света на SEO към една основна цел – създаването на висококачествено съдържание.

Макар че другите аспекти на оптимизацията за търсачки, като изграждането на връзки и задълбоченото проучване на ключови думи, са все още толкова важни, колкото са били някога, качественото съдържание е заело мястото на звездата в SEO шоуто.  Съдържанието е, беше и винаги ще бъде цар, но как можете да продължите да създавате качествено съдържание в свят, толкова наситен със съдържание, че почти всичко изглежда подобно на нещо друго?

Отличителни белези на качественото съдържание

Качественото съдържание обикновено се определя като съдържание, което е оригинално, ценно и ангажиращо.  Това определение обаче е колкото специфично, толкова и неясно и често може да остави у някого усещането, че е навлязъл в зоната на здрача на оптимизацията за търсачки.  Google публикува насоки за уебмастъри, които конкретизират какво според тях е качеството (и качественото съдържание), като са допълнени със списък с атрибути, които съдържанието трябва да притежава.  Google дори дава някои насоки за тълкуването на съдържание, което е празно или лишено от оригиналност.

Макар че всяко съдържание може да бъде модифицирано, за да стане оригинално, ценно и ангажиращо, истинските отличителни белези на качественото съдържание са:

  • Съдържание, което има стойност за читателя, като му предоставя информация, свързана с неговите желания или нужди;
  • Съдържание, което отговаря на въпрос, изпълнява желание, задоволява нужда или решава проблем за читателя (дори ако това може да е въпрос или проблем, за който читателят не е знаел, когато е започнал търсенето си);
  • Съдържание, което е представено по уникален начин или чрез нова гледна точка, като се отклонява от „същото старо, същото старо“, което пресъздава информация, която вече съществува на безброй онлайн места;
  • Списъците също се считат за „качествено“ съдържание.

Списъците са изключително популярни в блоговете и онлайн статиите, защото предоставят информация във формат, който е лесен за четене.  Този метод на предоставяне на информация е предпочитан от мнозина, защото повечето онлайн потребители преглеждат набързо, за да намерят това, което им харесва, което е уникално по някакъв начин или отговаря на техните нужди.  При много списъци всъщност самото заглавие привлича вниманието на читателя и го мотивира да разгледа списъка в детайли.

Макар че един списък може да се различава значително от друг, основните данни, съдържащи се в списъка, са взети от други списъци, което го прави възможно най-лишен откъм оригиналност.  Читателят най-често преглежда списъка, за да открие нещо, което все още не е виждал, поради което самият формат е доста успешен.

Съвет: Отворете един списък и го преразкажете, така ще получите уникално, преразказано съдържание за вашия сайт.

Доверете се на специалисти

Google предоставя в част от своите инструменти за уебмастъри модул с курсове за създаване на съдържание, което е с високо качество.  Въпреки че можете да следвате определен набор от инструкции и да създадете съдържание, което може да се счита за богато на качество, то все пак може да се провали с гръм и трясък сред читателите ви. Специалистите знаят какво и как да го преразкажат, така че да се фокусират върху ключовите думи и да има най-добри последствия за оптимизацията на сайта ви. Така че не се опитвайте да направите сами онова, което нашите копирайтъри ще направят по-добре и ще има по-добър ефект.